18. put tradicionalno: Već 18 godina KBC Bihać je domaćin najboljim kickboxerima u regiji

In Internacionalni kupovi

Bilo koji sport, bilo koja djelatnost, obilježavanje, takmičenje, rijetki su oni koji se mogu pohvaliti da su dočekali punoljetstvo u održavanju pojedinih manifestacija.

Kickboxing centar “Bihać”, klub sa najvećom tradicijom i najkvalitetnijim rezultatima u Bihaću, jedan od najstarijih kickboxing klubova u Bosni i Hercegovini, 8. aprila ove godine će 18. put okupiti najbolje kickboxere u regionu, ali i šire.

U dugoj historiji ovog takmičenja, koje je ujedno i najjače takmičenje u Bosni i Hercegovini, učešće su uzeli takmičari iz mnogih zemalja u Evropi. Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine je okupljalo i preko 750 takmičara, a ove godine se očekuje preko 600.

Po broju učesnika i po tradiciji u Gradu Bihaću na ovoj razini je Unska regata. Ovo je još jedna prilika za pormociju Bihaća, rijeke Une i toplih poruka koje će takmičari odnijeti sa sobom pored ostvarenih rezultata.

Takmičari će se nadmetati u 6 kickboxing disciplina (point fighting, light contact, low kick, full contact, kick light i musical forms).

 

Poziv možete skinuti ovdje

Sve prijeve idu preko kickboxing-data.com

 

 

You may also read!

Prvenstvo USK 2017

28.10.2017. god u sali OŠ “Gornje Prekounje” održat će se Prvenstvo USK u mekim disciplinama. Ostale informacije možete naći

Read More...

Odgađa se Prvenstvo USK

Poštovani članovi KBS USK ovom prilikom Vas obavieštavamo da smo zbog poklapanja sa terminom održavanja Prnjavor Open 2017 od

Read More...

KBC “Bihać: 8 zlatnih medalja na “Grand Prix BiH” u Sarajevu

Nakon velikog uspjeha na Evropskom kupu održanom prošlog vikenda u Karlovcu ekipa KBC “Bihać” ovaj vikend je već na

Read More...

Mobile Sliding Menu